Från och med den 1 februari tog Nordrest över driften av Bergendahls Food personalrestaurang Pellerin i Hässleholm

Dela:

– Vi är mycket nöjda med valet av Nordrest, vi har haft en bra dialog hela vägen, säger kommunikationsdirektör Sara Andersson, med deras kompetens och organisation tryggar vi fortsatt hög kvalitet i restaurangens utbud. För oss har det också varit viktigt att vi har en gemensam inriktning kring miljö och hållbarhet och där har Nordrest en tydlig profilering.

– Nordrest är väldigt glada över att inledda vårt samarbete med Bergendahls, ett företag som precis som vi har maten i fokus. Vår samsyn på hur vi kan utveckla restaurangen och dess inriktning kring hållbarhet och miljö känns spännande och ligger helt i linje med hur vi utvecklar vårt erbjudande vidare ihop med våra kunder säger Michael Bühring, VD Nordrest.

Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.