Våra
restauranger

– matglädje genom hela livet

Vi finns till för att sprida matglädje genom hela livet, från BB och skolgång till att förse våra äldsta med näringsriktig och god mat – och hela livet som händer där emellan.

Idag hittar du Nordrestägda restauranger på sjukhus, i skolor och på universitet, på företag eller som vanliga restauranger ute på stan. Vi har även cateringverksamhet för speciella tillfällen. 

Med ledord som tillgänglighet är vi där du är, och aldrig långt bort. Vällagat, välsmakande och mättande är mål vi jobbar utifrån, och att alltid överraska och överträffa.

Hos oss hittar du inga centralstyrda trista menyer, utan varje enhet styrs av just deras gästers efterfrågan. Vi låter köksteamen på plats göra det de gör allra bäst – laga riktig mat med matglädje i varje steg.

Förutom den goda måltiden lägger vi stor fokus på upplevelsen – rent, fräscht och välkomnade, det är Nordrest.
En måltid som smakar gott är för oss schysst hela vägen, och vi hoppas du ska känna det oavsett var du stöter på oss i livet och vardagen.

Våra restauranger

“Vi sprider matglädje genom hela livet, från allra första stund till ålderns höst”

Michael Bühring, VD

Nordrest - Michael Bühring

Här hittar du våra restauranger

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.