Ett företag för matupplevelser

Nordrest är en restaurangkoncern med fokus på att servera en schysstare måltidsupplevelse. Vi arbetar till för att sprida matglädje och finns där för dig genom hela livet. Oavsett om du besöker en av våra restauranger eller beställer mat från Outmeals, är vi där och levererar en schysstare måltidsupplevelse. 
 
Företaget grundades 2014 av Thomas Dahlstedt, och med en stadig och lönsam tillväxt är vi idag ett av Sveriges ledande företag för food service.

Nordrests målsättning är att ge Sverige bättre måltidsupplevelser genom intressanta koncept och affärsmodeller. Som företag är vi måna om att våra medarbetare, kunder och att planeten mår bra – genom att utveckla hållbara relationer, måltider och affärer strävar vi efter att ge Sverige bättre måltidsupplevelser.

Idag hittar du Nordrestägda restauranger på sjukhus, i skolor och på universitet, på företag eller som vanliga restauranger ute på stan. Vi har även cateringverksamhet för speciella tillfällen. Överallt där livet pågår finns Nordrest helt enkelt.

Ledningsgruppen

Nordrest - Thomas Dahlstedt

Thomas Dahlstedt

Ägare

Nordrest - Michael Bühring

Michael Bühring

VD

Mathias Wikell

Mathias Wikell

CFO Affärsutveckling

Nordrest - Kitty Lundin

Kitty Lundin

Administrativ chef

Nordrest - Johan Östlund

Johan Östlund

Försäljningschef

Nordrest - Jonas Winkelmann

Jonas Winkelmann

Driftdirektör

Schysst hela vägen

Om vår kvalitetspolicy

En måltid som smakar gott är för oss schysst hela vägen, och vi hoppas du ska känna det oavsett var du stöter på oss i livet och vardagen. Genom att servera en god måltid med säkra, ärliga och näringsriktiga råvaror som är trovärdiga för våra kunder, leverantörer och medarbetare försöker vi leverera vad vi lovar, varje dag. Vi har en miljö och service som andas våra värderingar – tillgänglighet, glädje och att överraska positivt. För oss kan det betyda små saker som stammiserbjudanden, eller att bjuda på ett extra leende. Dessutom vill vi ständigt bli bättre, och jobbar med en öppen dialog med både kunder och internt för att utveckla vårt erbjudande och hålla oss aktuella, spännande och alltid välkomnande.

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.