Våra
tjänster

– Från café och catering
till krog och kantin

Nordrest är ett företag för matupplevelser. Vi finns till för att sprida glädje och för att finnas där för dig genom hela livet.
 
Idag hittar du Nordrests restauranger på sjukhus, skolor och universitet, på företag eller som vanliga restauranger ute på stan. Vi har även cateringverksamhet för speciella tillfällen.

“Överallt där livet pågår finns Nordrest helt enkelt. Och med allt från café­verksamheten till krogar finns vi där från frukost till sen kväll.”

Linnea Blom, Biträdande affärschef

OutMeals

– din pålitliga partner
för måltider i fält

Outmeals är ett företag som har gjort det till sin uppgift att stödja försvarsmakter och militärpersonal ute på fält genom att leverera högkvalitativ fältransoner och måltidsersättningar.

Vårt fokus ligger på att säkerställa att våra hjältar har tillgång till näring och energi i de mest krävande och utmanande miljöerna runt om i världen.

Nordrest 12

Restauranger

Glöm matlådan – jobblunchen är serverad

Med god, hälsosam och spännande mat på jobbet blir det lättare att hålla energin uppe. Vi erbjuder spännande innovativa koncept och lösningar för såväl företag såsom fastighetsägare. Vår affärsidé är att vara ett modernt och renodlat restaurangföretag med fokus på att erbjuda kundanpassade koncept. Koncept som är anpassade efter dagens behov gällande hållbarhet, variation och en hög kvalité på det som serveras. Vårt mål är att varje dag servera en schysst måltidsupplevelse med fokus på miljön, servicen och måltiden.

Kontakt

Johan Östlund, Försäljningschef johan.ostlund@nordrest.se &
Magnus Lundgren, Säljansvarig Magnus.lundgren@nordrest.se

Nordrest 08

Campus­restauranger

Ett företag inom Nordrest

Campusrestauranger har gett tanken näring sedan 1970. Med våra 46 restauranger och kaféer samt en omfattande fest- och cateringverksamhet serverar vi allt från luncher till disputationsmiddagar på campusområden i Sverige. Företaget Campusrestauranger ägs av Nordrest sedan juni 2019 och har mer än 200 anställda som finns där för alla som studerar, arbetar och firar på campus.

Kontakt

Johan Östlund, Försäljningschef johan.ostlund@nordrest.se &
Magnus Lundgren, Säljansvarig Magnus.lundgren@nordrest.se

Nordrest 09

Event & Catering

Nordrest finns överallt – och precis där du vill ha oss.

Med många spännande lokaler och stor erfarenhet av såväl stora som små cateringbeställningar är vi ett självklart val vid fest, möten och mingel. Hör av er med förfrågan, inget är för stort eller för litet!

Vi erbjuder ett flertal olika lokaler för fest och möten. Lokalerna kan givetvis skräddarsys efter era önskemål. Gemensamt för alla våra restauranger är att maten står i fokus, vi vill att våra gäster ska få en måltidsupplevelse utöver det vanliga.

Klicka här för att se vår meny och beställa catering.

Kontakt

Du når oss på catering@nordrest.se eller kontakta direkt den enhet du önskar beställa ifrån.

Nordrest 01

Skola

Energi till studier & plugg

Vi har som mål att servera en god upplevelse för våra gäster. I upplevelsen ingår mer än maten. Menypresentation, dofter, måltidsmiljön, renlighet och bemötande är lika viktigt. Menyerna är säsongsanpassade och sätts efter Livsmedelsverkets rekommendationer för bra mat i skolan. Rätterna anpassas också efter elevernas önskemål. Vi serverar varje dag ca 40 000 rätter runt om i landet.

Varje dag serveras en vällagad huvudrätt, ett grönt alternativ och ett fräscht utbud av sallad. Vi strävas efter att utöka andelen grönt och vegetariskt i maten ur både hälso- och klimatsynpunkt. Dessutom strävar vi efter att laga så mycket som möjligt av maten från grunden, med målet att våra gäster äter för de vill och inte för att de måste.

Kontakt

Johan Östlund, Försäljningschef johan.ostlund@nordrest.se &
Magnus Lundgren, Säljansvarig magnus.lundgren@nordrest.se

Nordrest 1 2

Vård & Omsorg

Matens viktiga roll inom vård & omsorg

Vi finns på flera sjukhus runt om i landet och vi har förmånen att få servera god och näringsrik mat till allt från nyblivna föräldrar till våra äldre. För visst ska måltiden vara något att se fram emot! För många i sjukhusmiljö blir måltiderna ofta dagens höjdpunkter och bygger en dagsrytm och rutin, förutom att förse oss med näring. Vi tycker att den sociala aspekten är lika viktig som maten.

Behovet av näring uppfylls bara om maten verkligen äts upp och sannolikheten att den äts upp ökar desto godare maten är. För att stimulera aptiten och smak- och luktsinnet kan små åtgärder göras, som att servera en liten aptitretare eller nybakat bröd. Det räcker inte att maten smakar bra, den måste även dofta gott, se aptitlig ut och serveras på ett trevligt sätt. För oss är helheten det viktiga.

Kontakt

Johan Östlund, Försäljningschef johan.ostlund@nordrest.se

Nordrest 07

Försvaret

Mat för styrka och förmåga.

Nordrest är en dedikerad partner till Försvarsmaktens operationella styrka och förmåga.

Vi är mer än bara ett företag som levererar försörjningslösningar och logistikstöd; vi är en oavbruten kraft som arbetar för att se till att våra hjältar, våra soldater, är väl rustade för varje uppdrag och utmaning.

Vårt hjärta och själ ligger i att leverera mat och måltider som inte bara fyller magen, utan också ger energi och styrka. Oavsett om det är i den hårda verkligheten på fältet eller i träningsanläggningar, går vi alltid den extra milen för att säkerställa att våra soldater får den bästa och mest näringsrika kosten. Våra processer är strikta, våra standarder höga, och vi kompromissar aldrig på kvalitet.

nordrestforsvar.se

Outmeals

Outmeals

– din pålitliga partner för måltider i fält

Outmeals är ett företag som har gjort det till sin uppgift att stödja försvarsmakter och militärpersonal ute på fält genom att leverera högkvalitativ fältransoner och måltidsersättningar. Även civil beredskap är ett huvudområde där Outmeals bland annat har avtal med ADDA inköpscentral för kommuner och regioner. Vårt fokus ligger på att säkerställa att våra hjältar har tillgång till näring och energi i de mest krävande och utmanande miljöerna runt om i världen.

Våra måltidskoncept är packade i Varberg, Sverige och skapta med en djup förståelse för de specifika behoven hos militärpersonal, och utmaningarna som är ute på fält. Vi är stolta över att producera mat av högsta kvalitet som inte bara ger näringsriktig effekt utan också smakar bra och ger styrka när det behövs som mest.

Outmeals har etablerat ett nära och pålitligt samarbete med NATO, vilket gör oss till en auktoriserad leverantör av fältransor till militärer runt om i världen. Detta är ett bevis på vårt åtagande att stödja internationella försvarsmakter och säkerställa att de har tillgång till pålitliga och högkvalitativa måltidslösningar under sina uppdrag.

Frågor?

Kontakta oss nedan.

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.