Cykling för kampen mot barncancer:Nordrest sponsrar Team Rynkeby

Dela:

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år cyklar till Paris med mål att samla in pengar till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden. De svenska lagen inom Team Rynkeby är den enskild största bidragsgivaren till Barncancerfonden i Sverige. Nordrest är stolta över att i år sponsra de svenska lagen med vällagad lunch för energi att orka hela vägen.

Laget Team Rynkeby startades redan 2002 av ett gäng motionscyklister knutna till juiceproducenten Rynkeby Food A/S. Från att varit ett nöjesprojekt för att se slutet på Tour de France på plats, växte initiativet med hjälp av sponsorer till att bli ett omfattande välgörenhetsprojekt. 2021 donerade Team Rynkeby 111,9 miljoner SEK till organisationer som hjälper barn med kritiska sjukdomar.

”Det känns fantastiskt kul att få bidra och stötta lagen då maten är en viktig del på vägen ned till Paris och samtidigt vara med och hjälpa Barncancerfonden i sitt otroligt viktiga arbete”, säger Jesper Fahlén, Affärschef, Nordrest.

Team Rynkeby består idag av 2 026 motionscyklister och 538 servicedeltagare fördelade på 62 lokala lag i 9 länder. Sammanlagt har lagen trampat ihop 260 miljoner till forskningen och de barn och familjer som drabbats. I år går starten från Sverige den 8 juli med målgång i Paris den 16 juli.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jesper Fahlén, Affärschef, Nordrest
072-543 60 27
jesper.fahlen@nordrest.se

Om Nordrest
Nordrest är ett renodlat restaurangföretag som grundades 2013. Nordrest har idag cirka 1400 anställda och omsatte 2022 cirka 1,2 miljarder SEK. Nordrest målsättning är att ge Sverige bättre måltidsupplevelser genom intressanta koncept och affärsmodeller. Verksamheten består av restaurang- och cafédrift åt företag, fastighetsägare, sjukhus, skolor och äldreomsorg.

Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.