Vi är otroligt glada över att meddela att Nordrest har tilldelats kontrakt för att betjäna flera offentliga verksamheter

Dela:

Från och med februari 2024 kommer vi att driva café, restaurang, take-away lucka och catering på Sundsvall sjukhus de nästkommande 3 åren. Detta är en fantastisk möjlighet att göra skillnad och förbättra måltidsupplevelsen för besökare, patienter och personal.

Vi har också blivit valda som leverantörer av varm lunch och middag till 63 boenden på omsorgsboendet Hemmet för Gamla i Skarpnäck. Uppdraget påbörjades den 1 juli 2023 och kommer att sträcka sig över en fyraårsperiod. Detta ger oss chansen att skapa näringsrika måltider som kommer att göra vardagen bättre för alla som bor där.

Vi på Nordrest är mycket stolta över att kunna vara en del av dessa projekt och ser fram emot att leverera en schysstare måltidsupplevelse till alla våra besökare.

Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.