Team Rynkeby

Dela:

Team Rynkeby

Under 2023 sponsade Nordrest Team Rynkeby, ett cykellag som cyklar ner till Paris för välgörenhet. Vårt bidrag var luncher för hela laget med ca 5000 portioner. Vi är stolta över cyklisterna som trampade ihop ca 97 miljoner kronor per nordiskt land till förmån för Barncancerfonden.

Läs mer på rynkeby.se

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jesper Fahlén, Affärschef, Nordrest
072-543 60 27
jesper.fahlen@nordrest.se

Om Nordrest
Nordrest är ett renodlat restaurangföretag som grundades 2013. Nordrest har idag cirka 1400 anställda och omsatte 2022 cirka 1,2 miljarder SEK. Nordrest målsättning är att ge Sverige bättre måltidsupplevelser genom intressanta koncept och affärsmodeller. Verksamheten består av restaurang- och cafédrift åt företag, fastighetsägare, sjukhus, skolor och äldreomsorg.

Mer hållbarhet

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.