Skördeveckan på Campusrestauranger

Dela:

Denna veckan har våra kockar runt om i landet tagit fram fem vegetariska rätter som en hyllning till den lokala skörden och vår strävan efter en mer hållbar framtid.

Dagens vegetariska rätt på campusrestaurangerna runt om i landet är en hyllning till den lokala skörden och det hållbarhetsarbete vi på Campus jobbar med. Fira skördeveckan med oss och njut av vällagade rätter av säsongens råvaror!

Du hittar din närmsta campusrestaurang här www.hors.se. Menyn för nästkommande vecka hittar du nedan (på vissa enheter kan det skilja sig men annars ska det vara detsamma)

Måndag: Gnocchi med pumpa & timjanstekt svamp
Tisdag: Gröna ärtbiffar med wasabicreme och chilirostad potatis och morot
Onsdag: Bakad spetskål med rostade rotsaker och gotlandslinser samt en syrlig örtyoghurt
Torsdag: Morotsnuggets med ingefära och timjan serveras med äpple-och fänkålsslaw samt rostat matvete
Fredag: Gnocchi med salvia, svamp, kål serveras med rostad tomatsås & valnötter

TÄVLING! VINN 1 LUNCH FÖR 2

Vi på Nordrest brinner för att skapa en schysstare måltudsupplevelse som inte bara kittlar smaklökarna utan även lämnar ett positivt avtryck på planeten 🌎

Därför firar vi skördeveckan nästa vecka!

Våra kockar från Campus Örebro, Göteborg, Växjö, Eskilstuna och Södertörn har tagit fram fem olika smarriga vegetariska rätter som en hyllning till den lokala skörden.

De vegetariska rätterna är också en hyllning till det hållbarhetsarbete vi på Nordrest jobbar med. Och nu kan du vinna en lunch för två på en av våra högskolerestauranger! 🎃

🔸Skriv ditt bästa tips för en mer hållbar vardag i kommentarerna på vår instagram.
🔸Följ oss på instagram

Den lyckliga vinnaren utses vecka 43.

*tävlingen är inte på något sätt sponsrad av instagram eller facebook.

Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.