Skolrestauranger Svea Cater

Vi levererar en prisvärd schysstare måltidstidsupplevelse till vår framtida generation.

Vi skräddarsyr en prisvärd & hållbar lunchlösning för just din skola.

Vi lagar lunch till både privata och kommunala förskolor, grund- och gymnasieskolor. Vi kan även leverera mat till skolverksamheter utan eget kök.

Idag serverar vi mer än 33 000 vällagade skolluncher varje dag.

Vi värnar om våra gästers hälsa

Maten ska vara något att se fram emot! Maten är mycket mer än bara näring. Måltiderna blir ofta dagens höjdpunkter och bygger en trevlig dagsrytm, vi tycker att de sociala och hälsofrämjande funktionerna ska vara i fokus.

Utan kontroll – ingen smak

Vi handlar endast av Nordrest godkända upphandlade leverantörer som genomgått en kvalitetskontroll. Och självklart är vi certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

Svea ska vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt.

Vi är måna om att våra medarbetare, kunder och att planeten mår bra – genom att utveckla hållbara relationer, måltider och affärer strävar vi efter att ge Sverige bättre måltidsupplevelser.

Mål med våra måltider

Svea har som mål att servera en god och prisvärd upplevelse för sina gäster. I upplevelsen ingår mer än maten. Menypresentation, dofter, måltidsmiljön, renlighet och bemötande är lika viktigt.

Menyerna är säsongsanpassade och sätts efter Livsmedelsverkets rekommendationer för bra mat i skolan. Rätterna anpassas också efter elevernas önskemål.

Varje dag serveras en vällagad huvudrätt, ett grönt alternativ och ett fräscht utbud av sallad. Vi vill öka andelen vegetabilier i maten både ur hälso- och klimatsynpunkt.

“Vi sprider matglädje genom hela livet, från allra första stund till ålderns höst”

Michael Bühring, VD

Nordrest - Michael Bühring

Öppettider och kontakt för Skolrestauranger Svea Cater

Öppettider:
Kontakt:

Evenemangsgatan 31, 169 79 Solna

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.