Stormköket SMHI

Här tillagas svensk husmanskost med internationella inslag och gästerna får njuta av vällagade, näringsriktiga och klimatkompenserade rätter.

Vi är KRAV-märkta och har till stor del ekologiska varor och alltid MSC-märkt fisk från den lokala fiskhandlaren Kneipsundet Fisk.

Lunch v. 08

Måndag

Fröbakad aubergine med rotfrukter och rökt paprikayoghurt
Ugnsstekt fjordörret med smörsås och brunoisegrönsaker
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Tisdag

Oumpf wok med vetenudlar samt sås på citrussoja och chili
Mjölpanerad sej med kapris, betor, brynt smör & kokt potatis
Kokt rimmad fläsklägg serveras med rotmos och senap

Onsdag

Ostpaj med solrospesto, bakad tomat och olivsallad
Fiskgryta med tomat, selleri & fänkål toppad med aioli
Ugnsgrillad kycklinglårfilé med citron- & persiljesmaksatt bulgur samt tzatziki

Torsdag

Ragu på garbanzobönor serveras med palsternackschips och matvete
Brödgratinerad hokifilé med balsamvinäger sky samt örtkrossad potatis
Wallenbergare med potatismos, gräddsås och lingonsylt

Fredag

Biff på quinoa och fetaost med potatispuck & basilikamajonnäs
Laxpudding med skirat smör, citron och gröna ärtor
Kryddrubbad karré med cidersky, sirapsstekt äpple och kål

Lunch v. 09

“Vi sprider matglädje genom hela livet, från allra första stund till ålderns höst”

Michael Bühring, VD

Nordrest - Michael Bühring

Öppettider och kontakt för Stormköket SMHI

Öppettider:
Lunchöppet: Lunch 11.00-13.30
Café: 08.00 – 15.00
Kontakt:
Tfn: 011-495 81 33
Mobil: 0702588287

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.