Stormköket SMHI

Här tillagas svensk husmanskost med internationella inslag och gästerna får njuta av vällagade, näringsriktiga och klimatkompenserade rätter.

Vi är KRAV-märkta och har till stor del ekologiska varor och alltid MSC-märkt fisk från den lokala fiskhandlaren Kneipsundet Fisk.

Lunch v. 38

Måndag
  • Vegetarisk rotfrukspytt med tofu, ägg och rödbetor
  • Dill-& pepparbakad torskrygg med vinsås, tångkaviar kokt potatis och grönt
  • Pytt Bellman med stekt ägg och inlagda betor
Tisdag
  • Kikärtsgryta på rökt paprika och tomat serverad med curryris
  • Asiatisk fiskfärsbiff med kålsallad, nudlar och sojadipp
  • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Onsdag
  • Potatis- & morotsbiff med halloumi, persiljesås och rostad lök
  • Stekt sillflundra med potatismos, skirat smör och lingon
  • Coq au vin på kycklinglår serveras med buljongkokt ris
Torsdag
  • Vegansk oumphskavsgryta med svamp, enbär, potatispuré & rotfruktschips
  • Färsk fisk med chimichurri yoghurt, stekt kulpotatis, citron & dill
  • Lasagne al forno med tomatsås och riven ost
Fredag
  • Rostad zucchini med tryffeldoftande bönotto och ruccolatopp
  • Prästostgratinerad sej med sirapsstekt gul lök, krossad potatis samt citronsky
  • Äppelglacerad fläsksida med krämig rödkål, skysås & bakad potatis

“Vi sprider matglädje genom hela livet, från allra första stund till ålderns höst”

Michael Bühring, VD

Nordrest - Michael Bühring

Öppettider och kontakt för Stormköket SMHI

Öppettider:
Lunchöppet: Lunch 11.00-13.30
Café: 08.00 – 15.00
Kontakt:
Tfn: 011-495 81 33
Mobil: 0702588287

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.