Restaurang DSV Göteborg

Frestande frukostar, vällagade luncher, uppiggande kaffe och välförtjänta bullar. Hungrig eller bara lite sugen, du hittar allt ifrån den lilla sötsaken till en schysst lunch och middag i restaurangen. Frukosten kan du variera efter eget önskemål där vi erbjuder smörgåsar, yoghurt, smoothies och juicer samt gröt och varm frukost.

Vi kan också hjälpa dig att ta mötet eller konferensen till en helt annan nivå – oavsett om det gäller fika, lättare rätter, matiga bufféer eller stora middagar. Se fliken catering för vårt utbud.

Lunch v. 08

Lunch v. 09

Vår ambition är att skapa en modern och naturlig mötesplats och att servera mat och fika som ger dig en go känsla och en plats att trivas på.

“Vi sprider matglädje genom hela livet, från allra första stund till ålderns höst”

Michael Bühring, VD

Nordrest - Michael Bühring

Öppettider och kontakt för Restaurang DSV Göteborg

Öppettider:

Öppet: 7:00-14:00

Frukost 7:30-10.00

Lunch 11:00-14:00

Kontakt:

Adress:
Restaurang DSV Göteborg
Örnekulansväg 5
417 29 Göteborg


Telefon:
0706-405216

 Mail: dsv@nordrest.se

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.