Nyckeln till framgång

– skräddarsydda koncept

Vi tror på entreprenören och passionen bakom att skapa en riktig bra måltidsupplevelse utan att krångla till det. Därför är det du som entreprenör och uppdragsgivare som utformar just den restaurangen du vill ha – med oss i ryggen hela vägen. Kanske vill du ha ett redan väletablerat koncept, eller ditt eget varumärke i vår regi, allt är möjligt. Vi brinner för att identifiera och lösa våra kunders utmaningar och behov, och har som mål att inte bara leva upp till förväntningarna, utan att överträffa dem. Vi vet att det krävs att vara både kreativ och nytänkande för att ta fram hållbara och inspirerande måltidslösningar – och precis där är vi som starkast. Oavsett restaurangkoncept du väljer kan du räkna med att alltid få vällagad mat från grunden, menyer som är lokalt utvalda och alltid med hållbarhet som en röd tråd.

Vi på Nordrest vill ge friheten till dig som restaurangchef. Entreprenörskapet ska innebära att ge dig och ditt team möjligheten att utveckla restaurangen som ni vill. Entreprenörerna bakom våra restauranger är i vissa fall delägare eller franchisetagare, men oavsett alltid de som styr. Nordrest finns här i bakgrunden och stöttar er med allt det administrativa, såsom lednings-, miljö- och kvalitetssystem, samt inköpssystem och administrativa system och processer så att den lokala restaurangchefen kan ägna sig åt sin riktiga passion: att skapa schyssta måltidsupplevelser för fler. Vi vet att våra medarbetare och entreprenörer är det viktigaste vi har, och den lokala framgången är alltid restaurangchefen och lokala medarbetares förtjänst. Här talar maten sitt tydliga språk.

Projekt

”Med många år inom restaurangbranschen är jag idag precis där jag vill vara. Jag är chef för en stor och uppskattad lunchrestaurang med full kreativ frihet. Det är upp till mig att omge mig med medarbetare som delar min passion. Det är upp till oss att leverera en schysst måltidsupplevelse och överraska gästen positivt varje dag. Det kompletta driftsstödet från Nordrest ger mig stort utrymme till att skapa attraktiva menyer, laga all mat från grunden och tillsammans med min personal skapa en inspirerande miljö att trivas i. Samarbetet med Nordrest gör min restaurang hållbar i dubbel bemärkelse – dels utifrån ett klimatperspektiv, men också utifrån ett arbetsplatsperspektiv”.

Anders Othzén, Restaurangchef på Koffsan, en del av Nordrest.

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.