Nyhet: La Girafe Arlanda

Dela:

Sen slutet av februari kan resenärer på Arlanda besöka den nyöppnade restaurangen La Girafe, där vardag möter en smula flärd och gastronomin följer franska fotspår världen över.

Detta är Nordrests fjärde satsning på Arlanda Flygplats, och vi är otroligt glada att driva detta koncept tillsammans med våra partners Pontus Frithiof och Swedavia. Utöver La Girafe driver vi redan buffékonceptet Taste By Nordrest, Pocket Bar & Bistro i Sky City samt den nyöppnade WayCup. Inom kort kommer också en italiensk restaurang att öppnas, även den i samarbete med Pontus Frithiof.

Beläget mellan Pir F och Pir E, erbjuder La Girafe en idealisk plats med en fin utsikt över flygbanan där gäster kan njuta av riktigt goda rätter signerade av Pontus Frithiof. Varför inte börja dagen med en utsökt frukostbuffé eller en klassisk Croque Monsieur tillsammans med välsmakande kaffe? Från klockan 10.00 till 22.00 serveras en meny med en mångfald av rätter; från Pontus kända vietnamesiska nems till mättande räksmörgåsar, bouillabaisse, hamburgare eller schnitzel. Vinkällaren är välfylld och erbjuder ett brett utbud av viner.

För den som endast vill njuta av något att dricka innan avfärd har La Girafe en av Arlandas största barer att välkomna er till. Som Thomas Dahlstedt, ägare och grundare av Nordrest, uttryckte vid invigningen:

”La Girafe ska vara den bästa och roligaste baren i hela flygsverige.”

Så kom och samlas med vänner eller hitta en lugn stund ensam och njut av glädjen i god mat och dryck i en trivsam miljö innan planet lyfter mot nya äventyr. 🛬


Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.