Nordrest x Signcast

Dela:

Vi är stolta att meddela att Nordrest har ingått ett framstående ramavtal med Signcast, helhetsleverantörer av digital skyltning! Detta samarbete kommer att innebära leverans av digitala menyskärmar till Nordrest restauranger runt om i Sverige.

Nordrest är djupt engagerade i att förbättra måltidsupplevelser i Sverige genom intressanta restaurangkoncept och unika affärsmodeller. Nordrest verksamheter sträcker sig över restaurang- och cafédrift åt företag, sjukhus, skolor, campus och äldreomsorg, vilket gör att Signcast når ut till en bred och varierad publik. Nordrest har även etablerat framgångsrika samarbeten med flera välrenommerade aktörer och varumärken. Partnerskapet med företag som Volvo Cars, SKF Group, Lidl Sverige, SMHI, Region Gävleborg, Västra Götalands Regionen och Academedia är ett tydligt bevis på Nordrest förmåga att erbjuda spännande och innovativa matkoncept. Nordrest driver också restauranger som La Girafe, Dinners Restauranger AB, Pocket och Smedens Mathall.

Signcast erbjuder en helhetslösning inom digital skyltning som är skräddarsydd för restaurangbranschen. Med sin användarvänliga CMS, Castit, har restaurangägarna möjlighet att justera utbudet och priser direkt från en dator eller mobil, vilket ger en flexibilitet som är avgörande i dagens snabbrörliga marknad. Med Signcast kan restauranger ta kontroll över sin meny och får möjlighet att skapa en minnesvärd och dynamisk upplevelse för sina kunder.

”Med Signcast som leverantör av våra digitala skärmar och en kanonbra mjukvara gör att vi med lätthet kan styra våra budskap och kampanjer till våra kunder. När man lägger till en snabbfotad leverans och oöverträffad kundsupport är vi mycket nöjda över vårt samarbete ”
– Michael Bühring VD på Nordrest

Genom att kombinera Nordrests passion för att erbjuda bättre måltidsupplevelser med Signcasts expertis inom digital skyltning, kommer detta samarbete att skapa minnesvärda och inspirerande matupplevelser för Nordrests kunder.

”Vi är stolta över att ha blivit valda som Nordrests leverantör för digitala menyskärmar”, säger Dilsher Khalaf VD på Signcast. ”Vår lösning är skapad för att hjälpa företag som Nordrest att maximera sin kundupplevelse och erbjuda en unik och anpassad service. Vi ser fram emot att stödja Nordrest i deras strävan att erbjuda Sverige ännu bättre måltidsupplevelser.”

Nordrest i siffror:
Omsättning: 1,5 miljarder
Anställda: 1 500

Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.