Nordrest vinner pris för gediget arbete med djurvälfärd

Dela:

Utmärkelsen som delas ut för andra året i rad går till en samhällsaktör som kan, vill och har vågat att bidra till en positiv samhällsförändring för djuren.

– De senaste åren har foodservicesektorns och livsmedelsproduktionens miljö- och klimatpåverkan fått stort fokus. I jakten på lägre CO2-utsläpp och minskat matsvinn är det lätt att tappa bort andra hållbarhetsaspekter som till exempel djurskydd. Som en stor aktör på marknaden har vi möjlighet att göra skillnad! Det gör vi genom strategiska beslut som att säga nej till burägg och skriva under European Chicken Commitment men också genom att sätta press på leverantörer i specifika frågor gällande djurvälfärd, berättar Madeleine Fall, HR- och Hållbarhetsansvarig, på Nordrest.

Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.