Nordrest tar över ägandeskapet av Dinners

Dela:

I april förra året förvärvades Dinners restauranger av Nordrest, och nu har hela verksamheten, inklusive varumärket, köpts.

– Vi vill utveckla och uppdatera konceptet på flera sätt och då kom vi fram till att den bästa lösningen är att vi äger det själva, säger Nordrest vd Michael Bühring.

– Vi vill skapa ett Dinners 3.0. Det innebär en uppfräschning av de befintliga restaurangerna, anpassning av öppettiderna baserat på när våra gäster önskar att vi är tillgängliga, att se över vilken typ av mat vi serverar när och komplettera med till exempel obemannade butiker. Sen vill vi också hitta fler spännande platser där vi kan etablera ytterligare Dinners-restauranger.

Läs hela intervjun på besöksliv.

Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.