Nordrest goes Sweden Rock!

Dela:

Vi är otroligt glada över att ha fått förtroendet att under festivalen sälja Texmexinspirerad mat och tillsammans med en annan partner leverera personalmat för fler än 3000 medarbetare.

Sweden Rock firar i år sitt 30-årsjubileum och vi är otroligt glada att ha fått förtroendet att leverera god mat till både personal och festivalbesökare. Nordrest värderingar att sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt stämmer väl överens med det som festivalen står för. Sweden Rock strävar alltid efter att leverera den bästa festivalupplevelsen för sina gäster, vilket speglar Nordrest mål om att leverera en schysstare måltidsupplevelse.

– Tillsammans kommer vi att se till att Sweden Rocks gäster får en upplevelse utöver det vanliga, säger Stene Boldt, projektledare för Nordrest goes Sweden Rock.

Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.