Nordrest förstärker med nyckelroller under 2023

Dela:

Under våren 2023 rekryterades tre viktiga roller till Nordrest, en ledande aktör inom restaurangbranschen. De nya rekryteringarna är biträdande Affärschef Linnea Blom, Linda Höglund som Affärschef för de kommersiella verksamheterna, samt Driftsdirektör Jonas Winkelmann. Med stark och bred kompetens bidrar de nya rollerna till att stärka Nordrests erbjudande på flera plan, både externt och internt.

– Vi är väldigt glada över att hälsa dessa kollegor varmt välkomna till Sveriges hungrigaste restaurangföretag. De tillför viktiga kompetenser till organisationen och kommer att hjälpa oss att utveckla våra restauranger för att Nordrest ska kunna erbjuda schyssta måltidsupplevelser till fler, säger Michael Bühring, VD Nordrest.

Biträdande affärschef Linnea Blom har under hela yrkeskarriären verkat brett inom hotell och restaurang och har en gedigen erfarenhet både av stora och små verksamheter samt olika typer av koncept. Hon är examinerad Food & Beverage Manager och har haft ledande positioner i många år. Närmast kommer hon från Liseberg som områdeschef, där hon ansvarat för flera restauranger.

– Det inspirerar mig ordentligt att verka i en organisation som är på tårna, har ett nytänk och låter besluten tas där engagemanget finns, säger Linnea. Jag värdesätter delaktighet och de människor som skapar processen snarare än processen i sig.

Linda Höglund ansluter till Nordrest som Affärschef över det kommersiella området och kommer närmast från Coor där hon arbetat med konceptutveckling. Tidigare bakgrund inkluderar driftschefsrollen på F12-gruppen, drivandet av en svensk hantverksbagerikedja i Edinburgh, samt en tid hos LUX-gruppen och Espresso House.

– För att stå oss i konkurrensen kommer vi fokusera på att stärka våra koncept, säger Linda. Allra tydligast kommer det synas i att mycket tid och kraft kommer investeras i uppstarterna av våra nya restauranger och caféer på Arlanda, och även vår nya matdestination i Solna, Smedens Mathall och förberedelser för säsongsöppning av våra restauranger hos Skistar i Sälen.

Vi har även välkomnat även Jonas Winkelmann som ny Driftsdirektör. Jonas har ett långt yrkesliv i restaurangbranschen bakom sig, från att driva egen restaurang med sin pappa i Linköping till rollen som driftsansvarig för Compass Group. Han har även varit VD på både Café Bar Sverige samt det kommunägda bolaget Louis De Geer Konsert & Kongress i Norrköping. Senast kommer han från Coor där han varit ansvarig för restaurangverksamheten i Sverige.

– Nordrest har visat förmågan att inspirera och visa riktning vilket är avgörande för att skapa så starka team som vi faktiskt har, säger Jonas. Här finns en vinnarmentalitet och vision som passar mig, den tillsammans med fokus på kvalitet och service gör att jag känner att jag verkligen hittat rätt.

Genom dessa rekryteringar stärker Nordrest sitt engagemang för att erbjuda fler intressanta koncept och bättre måltidsupplevelser. Med en ökad närvaro av kompetenser inom olika områden, kommer Nordrest att positionera sig för tillväxt och framgång på en konkurrenskraftig marknad.

Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.