Nordrest får nytt uppdrag på Malmö universitet

Dela:

Från och med den 1:a juli 2024 tar Nordrest över driften av restaurang, café och catering i fastigheten Orkanen på Malmö universitet. Detta markerar starten på ett nytt och spännande kapitel då vi introducerar våra tjänster och restaurangkoncept i Malmö, där vi tidigare inte drivit restauranger. 

Under utvärderingsprocessen stod det klart att vårt anbud utmärkte sig med vår betoning på hållbara produkter, konkurrenskraftiga priser och vår förmåga att leverera en god smakupplevelse. Detta blir ytterligare ett steg framåt i Nordrest strävan att erbjuda kvalitativa måltidstjänster i hela Sverige, alltid med fokus på hållbarhet och skräddarsydda lösningar.

Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.