Nordrest får nytt uppdrag på Linköpings Universitet

Dela:

Nordrest inleder året starkt genom att vinna årets första offentliga upphandling, vilket innebär övertagande av driften för en restaurang i Studenthuset på Linköpings Universitet. Ett stort tack riktas till LiU för detta förtroende.

Med ett avtal som börjar den 8 juli och driftsättning från och med 19 augusti, är det en spännande och produktiv 4-årsperiod som väntar. Det är en utmärkt möjlighet att fördjupa samarbetet med universitetet och fortsätta att tillhandahålla högklassiga tjänster till såväl studenter som personal. Med ett stärkt fokus på att erbjuda ett utbud som är anpassat efter studenternas behov och önskemål, strävar Nordrest efter att skapa ännu större mervärde för gästerna.

Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.