Information avseende Covid-19

Dela:

Med anledning av Coronaviruset, vill vi informera om att vi följer situationen noga och håller oss uppdaterade via berörda myndigheter och följer de direktiv som ges. Löpande arbetar vi aktivt med att anpassa oss efter rådande situation. Vi vill att du som gäst ska känna dig trygg med att besöka våra restauranger. Det innebär bla :

Nordrest följer aktivt riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och WHO och uppdaterar våra rutiner och krisplan utifrån dessa.

Nordrest anpassar oss efter våra gästers och kunders behov. Vi finns tillgängliga för löpande dialog kring till exempel serveringsform, utbud eller andra trygghetsåtgärder.

Då vår affärside är att servera en schysst måltidsupplevelse så är det självklart för oss att du ska känna dig trygg i ditt besök hos oss.

Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.