”En plats där skratt och samarbete är en del av vardagen.”

Dela:

Intervju med Josefine Ålander, Enhetschef på flera Nordrestenheter i Kista.

Josefine Ålander är namnet på en av alla de enhetschefer som dagligen jobbar för att Nordrest ska bli ett av Sveriges mest framgångsrika restaurangföretag.

Josefine är enhetschef för flera verksamheter på ett internationellt företag i Kista. Det är en utmaning som hon omfamnar med glädje, och dagarna är fyllda med spännande uppdrag och en energi som smittar både kollegor och gäster

Innan sin nuvarande position tjänstgjorde Josefine som enhetschef på en annan Nordrest-enhet, Taste Arenastaden i Solna. Med 500-900 lunchgäster dagligen, intern och extern catering, konferenser och evenemang utvecklades en passion för att göra varje måltid minnesvärd.

Glädjen att arbeta i team

Under sin tid där upplevde Josefine glädjen att arbeta i ett team där varje individ var inkluderad och viktig. Teamkänslan och kärleken som genomsyrade arbetsgruppen, och möjligheten att utforska obegränsad kreativitet var något som Josefine tog till sig.

Nu, som enhetschef för restaurangerna i Kista, är Josefine fast besluten att stärka teamet och att implementera ett ”golden mindset” hos sin personal är en del av hennes vision. Genom att effektivisera och genomföra smarta förändringar kommer enheterna att bli ännu mer imponerande. 

“En stor salladsbuffé med pick & mix, fem olika rätter och en mjukglassmaskin har varit en bra mjukstart som fått många av våra gäster att dra lite extra på smilbanden”, säger hon.

Kunna bidra till något större

På frågan om vad som är bäst med att arbeta på Nordrest svarar Josefine; 

”Alla fantastiska kollegor. Det är inte alla som får gå till jobbet och känna sig säker på att man kommer att få skratta idag ” 

För henne är arbetsplatsen inte bara ett ställe att utföra arbete; det är en plats där skratt och samarbete är en del av vardagen.

”Att få växa tillsammans och ha möjligheten att med sin insats kunna bidra till något större är härligt,” säger Josefine.

Vill du bli en del av Nordrest? Sök en av våra lediga tjänster här

Faktaruta

Bor i Vendelsö med man och fyra barn mellan 3-14 år
Tycker om att göra utflykter till skogen att plocka svamp eller att steka på stranden

Dela artikel:

Skicka feedback

Här kan ni skicka feedback kring er restaurangupplevelse, ris som ros! Vårt mål varje dag är att erbjuda dig en schysst måltidsupplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Beställ cateringmeny

Beställ catering till din verksamhet genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan.