Nästa vecka uppmärksammar vi något som alltid är viktigt hos oss, och det är hållbarhet i praktiken.
Under Nordrests Hållbarhetsvecka lyfter vi fram det arbete som sker i våra kök, restauranger och samarbeten. Det är vår chans att inspirera, engagera och visa hur små val kan göra stor skillnad.
Att arbeta med hållbarhet ute på våra enheter är en naturlig del av vår vardag. Från hur vi planerar våra menyer, väljer råvaror och minskar matsvinn, till hur vi tänker kring transporter, energianvändning och djurvälfärd. Allt hänger ihop och vi vill göra rätt hela vägen.
Ett återkommande och mycket uppskattat inslag under Hållbarhetsveckan är det engagemang vi ser från vår personal. I samband med Vegandagen den 1 november (och som en del av veckan) har fem av våra skickliga kockar tagit fram riktigt schyssta vegetariska rätter, fulla av smak, kreativitet och omtanke om planeten. Dessa serveras på utvalda enheter ute på våra campus- och företagsrestauranger, och är vårt sätt att hylla den växtbaserade maten som både gör gott och smakar gott. Självklart kommer det även att finnas kött- och fiskalternativ för dem som inte äter vegetariskt.
Nedan hittar du nästa veckas vegetariska meny, och framöver kommer vi även att publicera recepten och lyfta engagemanget från våra kockar och restaurangchefer. Stay tuned!
