En schysst måltidsupplevelse


Nordrest växer längs vägarna med Dinners

Restaurangkoncernen Nordrest har förvärvat 51% av Dinners Restauranger, ett svenskt familjeföretag som driver restauranger längs vägarna på fem orter i Sverige. Målet är höja kundupplevelsen, utveckla nya koncept samt att växa med nya restauranger. Nordrest ser stora möjligheter för Dinners, framför allt att utveckla och expandera Dinners till att bli det bästa stoppet längs vägarna i Sverige. Förvärvet genomförs under april månad.

”Vår affärsidé är att servera en schysst måltidsupplevelse med fokus på miljö, service och måltid och det kommer gästerna att märka framöver”, säger Thomas Dahlstedt, grundare och ägare av Nordrest.

”Dinners går in i en ny era tillsammans med Sveriges hungrigaste restaurangföretag, Nordrest. Dinners kommer få nya kraftfulla muskler men samtidigt kommer familjeandan kvarstå. Vi vet att vi blir ännu starkare och växer snabbare längs de svenska motorvägarna med Nordrest som en stark partner till Dinners! Vi ser fram emot det här samarbetet”, säger Anna Häselbarth Iregren och Andreas Häselbarth, Dinners.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Michael Bühring, VD Nordrest 073-919 57 41 michael@nordrest.se
Andreas Häselbarth, delägare Dinners 070-880 10 11 andreas@dinners.se
Anna Häselbarth Iregren, delägare Dinners 070-880 10 19 anna@dinners.se

Om Nordrest
Nordrest är ett renodlat restaurangföretag som grundades 2013. Nordrest har idag cirka 1400 anställda och omsatte 2022 cirka 1,2 miljarder SEK. Nordrest målsättning är att ge Sverige bättre måltidsupplevelser genom intressanta koncept och affärsmodeller. Verksamheten består av restaurang- och cafédrift åt företag, fastighetsägare, sjukhus, skolor och äldreomsorg.

Om Dinners
Dinners är ett familjeföretag som grundades 1998 av Georg Häselbarth som då köpte företaget av Åhléns. Idag ägs och drivs Dinners av Andreas Häselbarth och Anna Häselbarth Iregren. Dinners erbjuder fräsch och vällagad mat längs vägarna i Sverige.

Skicka feedback » Jobba med oss »