En schysst måltidsupplevelse


Nordrest öppnar i Göteborg

Göteborg får nu en ny restaurang, Pocket in the House, i Regionens Hus som byggs nära Centralstationen. Pontus Frithiofs nya Göteborgsrestaurang blir krögarens andra restaurang utanför Stockholmsområdet.

White arkitekter står bakom designen av restaurangens interiör, den inbjudande uteserveringen samt arkitekturen av Regionens Hus exteriör.

– Det känns naturligt att etablera oss i Göteborg då vi sedan några år tillbaka serverar mat och dryck ombord på MTR Express Stockholm-Göteborg. Den stora rymliga lokalen, det fantastiska läget och det potentiella gästunderlaget genom Regionens Hus gör oss till ett utmärkt alternativ till de restauranger som finns i city idag. Vi ser verkligen fram emot att öppna i Göteborg, säger Pontus Frithiof, ägare och grundare Pontus Group.

Pontus står bakom konceptutveckling och menyer och restauratören Thomas Dahlstedt på Nordrest står för driften av restaurangen. Västfastigheter är hyresvärd för Regionens hus och har tecknat avtal med Västra Götalandsregionen, som uppfört restaurangen i samarbete med Nordrest och konceptet Pocket by Pontus.

– Vi är mycket glada att få lansera vårt populära Pocket-koncept i Göteborg. Vi kommer erbjuda Västra Götalandsregionens verksamheter i Regionens Hus, företag och besökare i området ett helt nytt kvalitativt lunchalternativ, säger Michael Bühring, vd, Nordrest.

Utöver Göteborgsrestaurangen Pocket in the House, som öppnar den 5 augusti 2019, får Lidingöborna en Pocketrestaurang i Lidingö Stadshus i september.

Skicka feedback » Jobba med oss »