En schysst måltidsupplevelse


Våra tjänster

Skola

Vi har som mål att servera en god upplevelse för våra gäster. I upplevelsen ingår mer än maten. Menypresentation, dofter, måltidsmiljön, renlighet och bemötande är lika viktigt. Menyerna är säsongsanpassade och sätts efter Livsmedelsverkets rekommendationer för bra mat i skolan. Rätterna anpassas också efter elevernas önskemål. Vi serverar varje dag ca 25 000 elever runt om i landet.

Varje dag serveras en vällagad huvudrätt, ett grönt alternativ och ett fräscht utbud av sallad. Vi vill öka andelen vegetabilier i maten både ur hälso- och klimatsynpunkt. Vi strävar efter att alltid laga all mat från grunden och får oss är målet att alla våra gäster på skolan kommer och äter för dom vill och inte för att dom måste.

Restaurang

Nordrest verkar idag med restauranger på business parks, hos företag, på stan ja överallt där det finns ett behov för en schysst måltidsupplevelse.

Vi erbjuder spännande innovativa koncept och lösningar för såväl företag såsom fastighetsägare. Vår affärsidé är att vara ett modernt och renodlat restaurangföretag med fokus på att erbjuda kundanpassade koncept, vilket skiljer oss från konkurrenternas standardiserade lösningar då vi skapar tydligt mervärde.Koncept som är anpassade efter dagens behov gällande hållbarhet, variation och en hög kvalité på det som serveras. Vi samarbetar bla med Pontus Frithiof under varumärket Pocket by Pontus.

Vårt målar att varje dag servera en schysst måltidsupplevelse med fokus på miljön, servicen och måltiden.

Vård & omsorg

Vi finns på flera sjukhus runt om i landet och vi har förmånen att få servera god mat till många äldre varje dag.

Maten ska vara något att se fram emot! Maten är mycket mer än bara näring. Måltiderna blir ofta dagens höjdpunkter och bygger en trevlig dagsrytm, vi tycker att de sociala och hälsofrämjande funktionerna ska vara i fokus.

En måltid har flera syften – att ge tillfällig njutning och att ge den energi och näring man behöver. Behovet av näring uppfylls bara om maten verkligen äts upp och sannolikheten att den äts upp ökar ju godare maten är. För att stimulera aptiten och smak- och luktsinnet kan små åtgärder göras, som att servera en liten aptitretare eller nybakat bröd. För det räcker inte att maten smakar bra den måste även dofta gott, se aptitlig ut och serveras på ett trevligt och tilltalande sätt.

Högskolerestauranger

Högskolerestauranger har gett tanken näring sedan 1970. Med våra 46 restauranger och kaféer samt en omfattande fest- och cateringverksamhet serverar vi allt från luncher till disputationsmiddagar på campusområden i Sverige. Företaget ägs av Nordrest sedan juni 2019 och har mer än 200 anställda som finns där för alla som studerar, arbetar och firar på campus.

Catering

En koncern av möjligheter! Med många spännande lokaler och stor erfarenhet av såväl stora som små cateringbeställningar är vi ett självklart val vid fest, möten och mingel! Hör av er med förfrågan, inget är för stort eller för litet!

Fest och evenemang Vi erbjuder ett flertal olika lokaler för fest och möten. Lokalerna kan givetvis skräddarsys efter era önskemål. Gemensamt för alla våra restauranger är att maten står i fokus, vi vill att våra gäster ska få en måltidsupplevelse utöver det vanliga.

Du når oss på event@nordrest.se

Ladda ditt stamgästkort HÄR!