En schysst måltidsupplevelse


Om oss

Ett renodlat restaurangföretag

Nordrest är ett renodlat restaurangföretag som grundades 2013 av Thomas Dahlstedt. Med en stadig och lönsam tillväxt är Nordrest idag ett av Sveriges ledande restaurangföretag och beräknas omsätta 1 miljard 2022.

Nordrest målsättning är att ge Sverige bättre måltidsupplevelser genom intressanta koncept och affärsmodeller. Verksamheten består av restaurang- och cafédrift åt företag, sjukhus, skolor, campus och äldreomsorg.

På Nordrest är vi måna om att våra medarbetare, kunder och att planeten mår bra – genom att utveckla hållbara relationer, måltider och affärer strävar vi efter att ge Sverige bättre måltidsupplevelser.

Nordrest driver bland annat verksamheter åt bla Volvo Cars, Lidl, SMHI,Region Gävleborg, Västra Götalands Regionen och Academedia. Nordrest och Pontus Group driver flertalet restauranger ihop, Pocket by Pontus-restaurangerna i Stockholm, på Lidingö och i Göteborg samt Pocket Café i DN-skrapan, Tidningshuset by Pontus, Pic Poc på AC Marriott Hotel Stockholm, La Girafe på Kungsholmen och under december 2021 öppnade två restauranger samt en lodgebar på SkiStar Lodge Hundfjället.

Besök några av våra andra spännande koncept

Vi som jobbar här

Ledningen

Thomas Dahlstedt

Ägare

  Maila Thomas

Michael Bühring

VD

  Maila Michael

Mathias Wikell

CFO Affärsutveckling

  Maila Mathias

Kitty Lundin

Administrativ chef

  Maila Kitty

Johan Östlund

Försäljningschef

  Maila Johan

Jonas Winkelmann

Driftdirektör

  Maila Jonas

Kontakta oss

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Skicka feedback » Jobba med oss »