En schysst måltidsupplevelse


Restaurang Logen har öppnat

I januari 2020 öppnade restaurang Logen. På SLU:s campus i Ultuna ligger den gamla byggnaden Logen från 1862. En grön tråd löper genom hela verksamheten.

Nu är det dags för den gamla byggnaden Logen från 1862 att få en ny hyresgäst – det innovationsinriktade bolaget Nordrest.

– Det känns roligt att kunna erbjuda en restaurang som stärker SLU:s profil. Hållbarhet är ett stort fokusområde för oss båda, säger Marie Löwling, fastighetschef på Akademiska Hus.

Ägarna bakom Nordrest driver sedan tidigare bland annat restaurang på Tekniska museet i Stockholm. Där har de redan implementerat många av de gröna och innovativa lösningar som de nu vill ta till Ultuna.

– Vi vill skapa nästa generations hållbara restaurang genom ett stort lokalt samarbete med SLU och Green Innovation Park. Vi kommer att jobba med lokala leverantörer och vill tillsammans med studenter och anställda skapa spännande nya, hållbara lösningar gällande maten vi serverar. Vi kommer erbjuda luncher, affärsluncher, mingelbufféer, festvåning och mycket mer – allt med hållbarhet i fokus, säger Michael Bühring, VD på Nordrest.

Skicka feedback » Jobba med oss »