En schysst måltidsupplevelse


Välkommen till Nordrest

Vår affärside - Att servera en schysst måltidsupplevelse med fokus på miljön, servicen och måltiden.

Vår vision är att vara Sveriges bästa restaurangföretag

En schysst måltids- upplevelse

Våra tjänster

Restaurang

Nordrest är ett renodlat restaurangföretag, vi alla fokuserar på att få servera en schysst måltidsupplevelser på alla våra restauranger. Vi finns bl.a. på företag, krogar på stan, sjukhus, skolor eller på en catering och konferens. Alla verksamheter har den gemensamma nämnaren. God och bra mat med glädje, mat att längta till!

Hållbarhet

Nordrest arbetar dagligen med hållbarhet i allt som vi gör. Val av leverantörer, råvaror, tillagningssätt, svinnhantering och transporter. Vi kallar det den "gröna" tråden med stort fokus på lokala miljömål samt inspirationsutbildningar inom grön och hållbar matlagning.

Konferens & event

Nordrest driver ett flertal restauranger med stora möjligheter till lyckade evenemang , företagsevent, födelsedags- och jubileumsmiddagen eller till festen där du helt enkelt vill umgås med dina gäster istället för att stå i köket.

Hållbarhet

Vi har bestämt oss för att göra det på riktigt! Vi jobbar ständigt och hårt med hållbarhet, såväl social som ekonomisk och ekologisk hållbarhet.

Vårt arbete med hållbarhet!

Stamgästkortet

Skaffa ditt Nordrest stangästkort nu.
Nordrest-kortet är ett kontantkort som du snabbt och enkelt kan använda på alla Nordrest restauranger som vi driver i egen regi.
Kortet kan du hämta i någon av våra restauranger eller caféer, därefter aktiverar du restaurangkortet genom att registrera det här.

Läs merLadda kortet här  

 • Pocket by Pontus dukar upp på Lidingö

  9 okt 2019

  Nya Lidingö Stadshus har nu fått ett förstklassigt restaurangtillskott när krögaren och entreprenören Pontus Frithiof dukar upp nya Pocket by Pontus

  Läs mer

 • Nordrest samarbetar med Espresso House!

  12 september 2019

  Tillsammans med Espresso House har vi öppnat café på Skaraborgs sjukhus i Skövde, Kungälvs sjukhus, Östra sjukhuset och Sahlgrenska i Göteborg.

  Läs mer

 • Nordrest öppnar i Göteborg

  12 september 2019

  Göteborg får nu en ny restaurang, Pocket in the House, i Regionens Hus som byggs nära Centralstationen.

  Läs mer

 • One Planet Plate 2019

  8 augusti 2019

  Vi är stolta över att som en av dom första restaurangerna i Sverige bli godkända utav WWF till att få använda One Planet Plate symbolen

  Läs mer

 • Nordrest förvärvar Högskolerestauranger AB

  5 juni 2019

  Restaurangkoncernen Nordrest förvärvar restaurang- och cafébolaget Högskolerestauranger AB.

  Läs mer

Kontakt

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Ladda ditt stamgästkort HÄR!